Dag-til-dag levering hos GrejFreak.dk Snabba leveranser

Vi skickar alla beställningar samma dag om du beställer före kl. 15:00 på vardagar och alla varor finns i lager. Ett fraktföretag väljs ut så att ditt paket kommer fram så snart som möjligt. Vi vet ju att ingen vill vänta på sin utrustning!

Gratis fragt ved en ordre over 499,- Fri frakt när du beställer över 899 kr.

Vi erbjuder fri frakt när du beställer över 899 kr., så du behöver inte betala något för en standardfrakt!

Prisrobot Prisrobot justerar priserna dagligen!

Vi har installerat en prisrobot som skannar våra konkurrenters priser en gång om dagen och justerar priserna på våra produkter så att vi alltid är bland de mest prisvärda på marknaden. På så vis får du som kund alltid de bästa priserna på vår utrustning.

Gratis ombytning hos GrejFreak.dkÖppet köp i 100 dagar

Vi har öppet köp i 100 dagar, så du har gott om tid att returnera dina varor till oss. Observera att vi inte står för returkostnaden för frakten från utlandet till Danmark. Här kan du läsa mer om returer.

Secure shoppingHandla säkert

Vi på GearFrek.se tar din säkerhet på allvar. Därför har vi säkrat och krypterat vår webbplats med SSL & PCi, vilket gör att du kan handla säkert hos oss. 

PriceRunner Buyer ProtectionPriceRunners köpgaranti

Få ditt köp skyddat upp till 50.000 kr om något problem inträffar. Som medlem på PriceRunner ingår alltid köpgaranti hos oss. Denna tjänst är gratis och gäller för registrerade PriceRunner medlemmar.

Du som inte redan är medlem hos PriceRunner och besökt oss genom dem kan också ta del av köpgarantin genom att inom en timme efter ditt köp registrera dig. Att bli medlem hos PriceRunner är gratis och tar bara ett par minuter! Besök PriceRunner och läs mer.

För att köpgarantin ska gälla så måste beställningen vara addresserad till dig som privatperson. Du är berättigad ersättning om något går fel med ditt köp såsom att varan är skadad, en enskild vara saknas vid leverans, varan är felaktig eller leverans uteblir.

PriceRunners köpgaranti ersätter dig som kund för både inköps- och fraktkostnader och eventuell direkt ekonomisk skada som du lidit. För värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader betalas ingen ersättning.

Besök PriceRunner för att ta del av kompletta villkor och regler och regler samt lista på undtantagna kategorier.