Vår vision: Vi vill bli Europas ledande nätbutik för specialiserade utomhus- och militärprodukter, där våra kunder alltid är i fokus.

Vår mission: Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ kläder och utrustning för militär, jakt och friluftsliv genom att erbjuda de bästa produkterna och en dedikerad kundtjänst.

Vårt kontor, lager och distributionscenter ligger i Århus, Danmarks näst största stad och hjärtat av Jylland. Området är mycket populärt bland jaktentusiaster och naturälskare, och har en rik militär tradition och historia, vilket innebär att GearFreak kan dra nytta av en mängd lokala experter.

GrejFreak ApS (Internationaliserad till 'GearFreak') grundades 2008 av barndomsvännerna Kristian Rasmussen och Casper Pedersen. Kristian är en före detta korpral i den danska armén och har tjänstgjort med Jylland Dragonregimentet, stationerad både i Kosovo och Afghanistan. Casper har en stark äventyrskänsla och är en ivrig deltagare i friluftsaktiviteter, med vandringar i Grand Canyon, Kreta och den danska naturen.

 

 

Casper og Kristian fra GrejFreak.dk

 

 

 

Det är vanligt förekommande att soldater kompletterar och lägger till utrustning som av olika skäl inte utfärdas till dem. Detta är en av huvudorsakerna till att GearFreak etablerades, för att tillhandahålla en pålitlig och dedikerad leverantör för danska professionella soldater som vill köpa den nyaste och bästa tillgängliga utrustningen. Genom att erbjuda produkter från tillverkare som ännu inte hade introducerats på den danska marknaden, som (exempel), gav detta GearFreak en unik position inom Danmark. Produkterna som finns tillgängliga via företaget är baserade på erfarenhet, råd och rekommendationer från professionella soldater från alla grenar av de danska väpnade styrkorna.

Efter ökad efterfrågan på mer civila produkter expanderade vi 2011 vårt sortiment för att inkludera olika typer av utomhusutrustning, och 2016 valde vi att expandera ytterligare genom att ge oss in i jaktekipering. 2021 kulminerade detta i vår nuvarande fas av företaget, att öppna upp för den bredare europeiska marknaden. Vi erbjuder nu högkvalitativ utrustning till kunder i Storbritannien, Tyskland, Österrike, Sverige, Nederländerna, Spanien och Polen.

Vårt sortiment omfattar över 30 000 olika produkter, och vi brinner verkligen för att hitta rätt utrustning för våra kunder. Vi vet också mycket om den utrustning vi säljer och vi kan alltid erbjuda rätt råd.

We offer top-notch customer service, and are very proud to have a rating of 4.9 on Trustpilot, with over 14 000 customer reviews. Since 2016, we have also won six of Børsen's Gazelle awards. We hope you can find what you’re looking for, and if you need any help, please feel free to contact us. Customer satisfaction is as much as a priority as the quality of our products.

With best regards
Casper, Kristian and the rest of the team at GearFreak.se

 


 

Om oss

På GearFreak har vi en kollektion av fantastisk utrustning på en och samma plats. Hos oss hittar du all utrustning för friluftsliv, jakt, skyttesport, militär, träning samt brottsbekämpning. Det spelar ingen roll vilken typ av utrustning du är ute efter eftersom vi enbart har samlat det bästa på GearFreak. Vår viktigaste uppgift är att ge utmärkt service, snabba leveranser och rättvisa priser så att du säkert får det bästa på marknaden.

GearFreak.se

 

Marknadens bästa utrustning av hög kvalitet

Hos GearFreak har vi ett stort utbud av högkvalitativ utrusning från några av marknadens mest kända varumärken. I vårt sortiment ingår över 400 olika varumärken, vilket sammanlagt blir över 30 000 produkter. Vi också Premium-återförsäljare av 5.11 samt kända varumärken såsom The North Face, Härkila, Trangia, Klymit, Seeland, Gerber och många fler. Behöver du uppgradera din utrustning? Då har du hittat rätt!

GearFreak.se

 

Utmärkt service

Kunderna är en viktig del av vår verksamhet. Sortimentet hos GearFreak är baserat på våra kunders önskemål och behov. Vår relation bygger på en blandning av förstklassig service, utmärkt kommunikation och en konstant optimering av vår webbutiks struktur. Med över 9000 omdömen på Trustpilot, över 15 000 följare på Instagram och över 52 000 följare på Facebook är det tydligt att våra kunder är nöjda.

GearFreak.se

 

”Flexjobb” hos GearFreak

Under åren har vi på GearFreak haft många medarbetare som har ett så kallat ”flexjobb” (danska fleksjob – ett nystartsjobb eller en anställning med stöd). På bilden har vi precis anställt Lone. Lone är den tionde medarbetaren som har ett flexjobb hos GearFreak.

Våra flexanställda medarbetare arbetar inom många olika verksamhetsområden, såsom lager, kundtjänst och administration. Vi är mycket glada över att vi kan arbeta tillsammans med flexanställda medarbetare och hjälpa dem att komma in på arbetsmarknaden genom att anpassa arbetet något efter dem. Vi upplever att flexanställda medarbetare är enormt motiverade att göra en bra arbetsinsats och därför passar de perfekt in i vår verksamhet där vi tillsammans kan köra gasen i botten för att uppnå våra gemensamma mål.

Vår första anställning i företaget (bortsett från våra bröder) är Maybritt som började ”flexjobba” hos oss 2015. Likt alla andra flexanställda medarbetare som vi har anställt arbetar Maybritt fortfarande för oss.

GearFreak.se 

 

Vi hjälper dig när som helst

Alla våra medarbetare gör sitt bästa varje dag för att säkerställa att våra kunder får den bästa servicen, de snabbaste leveranserna och en fantastisk kundupplevelse. Våra experter är alltid redo att ge rådgivning om all vår utrustning samt att förse dig med den perfekta utrustningen för dina behov.

Välkommen till GearFreak, ett överflöd av fantastiska saker!
​​​​​​

Vänliga hälsningar
Casper & Kristian

GearFreak.se


Fakta och siffror om GearFreak

 

Grundades 2008
 
 
Børsen Gazelle-priset sex år i rad
 
2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021
Antal följare på Facebook
 
+50 000
Antal produkter
 
+30 000
Antal medarbetare
 
+50
Antal varumärken
 
+400
Lagerstorlek
 
900 kvm
Kundnöjdhet på Trustpilot
 
4,9 av 5,0