Köp kvalitetsutrustning för ditt företag på GearFreak!

På GearFreak är vi dedikerade till att tillhandahålla kvalitetsutrustning till både B2B och B2G kunder. Om du är intresserad av att köpa i stora volymer eller har några specifika produktförfrågningar för ditt företag, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam på INFO@GearFreak.se. Vi kommer att besvara med en pris i euro och leveranstid så snart som möjligt.

Upptäck Fördelarna med att vara en B2B Kund hos GearFreak:

  • Utmärkt kundtjänst (betyg 4,75 stjärnor på TrustedShops)
  • Volymrabatter
  • Enkla onlinebeställning och betalningsalternativ
  • Vi kan skicka till dig eller hämta på vårt lager

Om GearFreak

Grundat 2008 av två vänner med en passion för utomhus-, militär- och jaktutrustning, erbjuder GearFreak ett brett utbud av kvalitetsprodukter till rimliga priser. Med omfattande erfarenhet i alla våra kategorier går vi extra långt för att tillhandahålla expertrådgivning. Vårt uppdrag är att göra det enkelt för B2B återförsäljare att få tillgång till den bästa kvalitetsutrustningen, med fokus på utmärkt kundservice och en inställning att möta våra kunders behov och önskemål.

Varför välja GearFreak som din B2B Leverantör?

När du handlar med oss kan du förvänta dig personlig uppmärksamhet, expertrådgivning och högkvalitativa produkter. Vi är angelägna om att bygga långvariga relationer med våra kunder och är alltid intresserade av att lära oss mer om ditt företags behov. Dessutom gör våra enkla onlinebeställning och betalningsalternativ processen sömlös och stressfri.

Vårt Uppdrag och Vision

På GearFreak är vårt uppdrag att förenkla processen att köpa kvalitetsutrustning för militär-, utomhus- och jaktändamål genom att erbjuda de bästa produkterna och kundtjänsten på marknaden. Vår vision är att vara den föredragna online-but